ro | en
HomePublications list › HUB UAUIM BUSINESS – suport de curs: Volumul general

HUB UAUIM BUSINESS – suport de curs: Volumul general

Fonduri FDI 2023
ISBN 978-606-638-323-3
media: online
pending (2023)

Colecția de volume HUB UAUIM BUSINESS, suport de curs ANTREPRENORIAT ÎN SERVICII CREATIVE face parte din componenta editorială a pachetului de instrumente de sprijin antreprenorial, inițiere, dezvoltare, mentorat și consolidare abilități sau competențe antreprenoriale pentru studenții, masteranzii, doctoranzii și absolvenții Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” București (UAUIM). Conținutul primelor 4 volume este realizat prin proiectele H.U.B. - HUB UAUIM BUSINESS, cu sprijin financiar de la Ministerul Educației prin Fondurile de Dezvoltare Instituțională (FDI) 2021, 2022 și 2023, de către echipele acestor proiecte, cadre didactice, cercetători dar și studenți ai UAUIM.
Suportul de curs sintetizează noțiuni introductive sau detaliate pentru componentele manageriale, juridice, fiscale, marketing, negociere, exemple și ghiduri de bune practici oferite de către antreprenorii invitați la prelegerile H.U.B., absolvenți ai UAUIM, activi în România sau pe plan internațional, exemple de finanțări, inclusiv nerambursabile, alte resurse antreprenoriale.
Volumele sunt adaptate pentru activitatea în domenii, servicii și produse creative precum proiectare în arhitectură, urbanism, peisagistică, amenajări interioare, design de mobilier sau de produs, fotografie, artizanat și reciclare creativă, realizare imagini digitale și conținut vizual/media 3D, management cultural, editorial, curatorial, patrimonial etc. cu studii de caz, provocări și soluții pentru etapele de elaborare dar și pentru cele de execuție.